inkoop oud ijzer
Verdienen aan grofvuil?
ferrometaal
Verdienen aan grofvuil?

In- en verkoop van auto’s, vrachtwagens en onderdelen

Is uw auto of bedrijfsbus door de garage helaas afgeschreven? Bij Gebroeders Netten & Zoon in gemeente Terneuzen is uw bolide altijd nog iets waard. Daarnaast bieden we ook goede en betrouwbare tweedehands auto’s aan. Kom dus langs om uw oude wagen in te leveren en met een mooie occasion weg te rijden.

oud ijzer

Inkoop

Bevat uw oude auto diverse roestplekken, heeft de accu het volledig begeven of is er kortweg niets meer van uw auto over? Wij halen letterlijk alles eruit wat erin zit. Koper, lood, aluminium en al het andere ijzer- en metaalafval worden bij ons gerecycled of volledig opgeknapt voor de verkoop. Voor het opnemen en verwerken van motorvoertuigen zijn wij een RDW- en RDC-erkend sloopbedrijf. We kopen, demonteren en exporteren gebruikte motorvoertuigen, sloopauto’s en autowrakken met en zonder motor. We wegen de onderdelen vanaf 2 kilo en kopen de materialen in tegen marktconforme dagprijzen.

Nadat wij de auto van u hebben overgenomen, krijgt u direct een vrijwaringsbewijs en melden wij het voertuig aan bij Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB), Online Registratie Auto’s in Demontage (ORAD) of Online Registratie Export Handelaren (ORAH).

inkoop oud ijzer

Ophaaldienst

Heeft u een volle container staan en heeft u niet het juiste vervoermiddel ter beschikking om de container bij ons af te leveren? We komen de volle container ophalen zodra u dat aangeeft per email.

inkoop auto-onderdelen

Verkoop

Op zoek naar een betrouwbare occasion of auto-onderdelen van een bepaald merk? We hebben altijd een aantal goede en betrouwbare tweedehands auto’s klaarstaan. 

Kom langs voor een proefrit